Wat is er te bereiken?
 

Mijn visie is dat jongeren kansen krijgen om zichzelf te ontwikkelen, ook in moeilijke tijden. Dat door hun eigen unieke ik te (her)vinden en omarmen. Het verlies een plek te geven. Sociaal en mentaal welbevinden spelen hier een grote rol in en dit komt de zoektocht naar zichzelf ten goede. 

Via mijn gesprekken, activiteiten en inzet als coach en counselor, zoek ik naar de eigen mogelijkheden van de jongeren. Ik maak hen bewust van hun ervaringen, emoties, denken, behoeftes en succesmomentjes. Verder werk ik aan het vergroten van het zelfvertrouwen en het werken op eigen kracht. 

MIJN WERK IS MAATWERK

Allereerst heb ik een intakegesprek waarin wij: ouder, de jongere en ik met elkaar kennismaken. Het coachtraject start, wanneer het contract met handtekening is teruggestuurd voor de groepssessies. In die bijeenkomsten wordt rekening gehouden met de rouwfases  en de fases waarin en tijd Het coachtraject bestaat uit deze drie fases: kennismaking, het traject en afronding met terugblik.

De plek van de coaching wordt bepaald bij inschrijving doorgegeven. Deze openbare plek hangt af van de grootte van de groep. Bij individuele rouwcoaching is de plek afhankelijk van de behoefte. 

 
 

Met inzet kun je het stukje on- van onmogelijk laten verdwijnen. 

Baden Powel

Esther Zijlstra​           |        Tel: 06 17 08 23 45         |          estherzijlstra@me.com

  • Instagram
  • Kanscoaching, persoonlijke jongeren
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon

KvK-nummer: 71696288

Bankrekening: NL93 INGB 0666 4521 72

Kanscoaching te Noord-Holland: Heerhugowaard, Alkmaar, Langedijk en omgeving. 

logo_certificering.png

© november 2019 Kanscoaching, de persoonlijke jongerencoach en counselor